tiistai 3. joulukuuta 2013

Kadonnutta kirjoitusintoa etsimässä


Kuten jo otsikossa kerroinkin viimeaikoina ei ole oiken mieli tehnyt kirjoitella mitään fiksua. En tiedä vaikuttaako se että täytin tässä 18-vuotta lokakuun 25.päivä   vai se että  työssäoppimisjakso oli  rankka  ja imi kaikki mehut  vai kenties kaikki tämä yhdessä ? Olen myös miettinyt  sitä etät pitäisikö blogin nimi vaihtaa tai luoda kokonan uusi, koska en tunne omakseni tätä yhteistä blogia. Tuntuu vain siltä että yritän  tekohengittämisellä  ja pitää tätä pystyssä.. ihan niinkuin velvollisuuden tunteesta.


Yritän miettiä ratkaisua ongelmaani ja toimia sen mukaan sitten kun olen tehnyt päätökseni. Haluan kyllä olla aktiivinen bloggaaja mutta jotenkin innostustani kirjoittaa, valokuvata ja jakaa se tänne  syö juuri aikaisemmin mainitsemani asiat.


Mutta mitäpäs minulle kuuluu? No ihan hyvää vaikka olenkin sairastellut poikkeuksellisen paljon tässä kuluneen syksyn aikana. Esimerkiksi   sain silmätulehduksen  tässä muutama viikko sitten. En edes muista milloin viimeksi olisin sitäkin potenut... ehkä ala-asteella?


Tylsistä aisioista mukaviin nyt . Joulukuu on alkanut ja luukkuja auotaan jälleen. Minulla oli tarkoitus pitää myös täällä joulukalenteria, mutta jokseenkin luulen että otan tämän joulun rennosti enkä tee päivittäistä kalenteria tänne.. toisin sanoen  en jaksa tehdä kun ole vielä täysissä voimissa.


Mutta mitä te ihmiset toivotte tänä jouluna? Millaista joulua yleensäkin vietätte ja tuntuuko tenttaamiseni  ahistavalta : D?


Itse olen jouluihminen ja ehkä siksi myös kiinnostunut miten muut ihmiset  jouluun suhtautuvat ja toivovat ja viettävät sen. Meillä joulu vietetään perinteisesti perheen kanssa. Ennen vietimme koko suvun kanssa  joulunpyhät , mutta  ne perinteet  ovat unohtuneet isomummoni kuoltua, mikä on minusta  erittäin surullista... ja yllättävän yleistä sillä olen kuullut että näin on käynyt muillakin


Mutta palataanpa niihin joululahja listoihin  myöhemmin...vai pitäiskö jo paljastaa mitä tänne on tulossa..? No tänne on tulossa  Soah  joka tulee itseasiassa vaihdossa. Pieni peuratyttöni lähtee parempaan kotiin kun en sen kanssa osakkaan elää. Ja sitten tänne olisi tulossa Kid delf kentauri yul tyttönen :)


Joten jäädäämpä jännityksella odottamaan mitä joulu tuo tullessaan .









5 kommenttia:

  1. Hyvää joulun odotusta! :3. Olet räpsinyt hienoja kuvia Mei'stä. Harmi, että pikku peurasi lähtee. Olisin halinnut nähdä siitä pikku veitikasta vielä lisää kuvia, mutta jos tyttö ei tunnu omalta niin eihän sille voi mitään :<.

    VastaaPoista
  2. Minustakin toisaalta tosi harmi että peuratyty lähtee mutta se menee onneksi kaverilleni joka pitää siitä niin hyvää huolta ettei toista ^^ Nään sitä sitä siis tulevaisuudessa joten no worries!..plus aion kyllä pyytää kaveriltani kuvia hänestä tänne että näette että kuinka ihanaan kotiin pikkuinen sitten lähti:)

    Kawaii ihanaa nähdä pitkästä aikaa sinua! pakko sanoa näin väliin..

    Ja kiitos Fandango ja mukavaa joulunodotusta myös sinulle :)

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia :). Kommentoinkin jo jotakin hartsilasten faceen mutta sanon tässäkin että on kyllä kaunis neito ja upeat vaatteet ja kengät. Mun tytöille pitäis tehdä samantyylistä mekkoa kanssa :D.

    VastaaPoista
  4. Kiitos LadyNanxy Korpinsiipi :)

    Minunkin pitäisi harrastaa ompelua mutta ompelu into ja taidot on niin ruosteessa että natisee jo hampaissa :D

    VastaaPoista