maanantai 30. joulukuuta 2013

2013


Tämä materialistien juhla ja lähimmäisten kanssa vietettävä ajanjakso on kääntynyt loppupuolelle ja  pian alkaa uusivuosi uusine kujeineen ja toiveineen.Siksi tässä postauksessa teen pika raidauksen vuoteen 2013 kuvien muodossa joten nyt tulee paljon sekalaista  matskua. Mutta  ennen sitä, miten teillä meni joulu ?
Omalla kohdalla joulu oli tuli ja meni, reissasimme pöydästä pöytään-tyylillä ja näimme jopa sukulaisia joita muuten ei näe koska liikaa välimatkaa. Elikkä perus joulu :) Nukkejen kanssa ei tullut tehtyä oikeastaan mitään, koska ..ei vaan  jaksanut  sen jouluruoka ähkyn kanssa tehdä mitään luovaa.



Elikkä siis ensimmäinen merkittävä tapahtuma vuonna 2013 oli se että aloin seurustella yhden ihanan tytön kanssa :)

Myöhemmin sain myös tämän tytön koukutettua pelaamaan WoW:ia










Sitten lähdettiin kohti Keniaa kesällä. Tämän reissun eteen uurastettiin 2-vuotta ja se oli erittän palkitseva. Mentiin Amsterdamin kautta ja myöhemmin sain myös hyvän ystävän Hollannista :) Terkkuja jos luet tätä Google tranlaten avulla!



Maasai kylässä minusta alettiin tarjota lehmiä, että olisin jäänyt vaimoksi jollekkin.. ei ikinä päästy sopimukseen koska lähdin  valoakin nopeammin paikalta. Mutta ainakin 10 lehmää! se oli nimittäin minimi tarjous!




Sitten kun oltiin kotiuduttu, kävin katsomassa Antti Tuiskua. Päätimme yhdessä kaverini kanssa lähteä myös katsomaan hänen 10-vuotis juhlakiertueen esitystä korundissa.  Tilasimme liput hyvissä ajoin ennen  Afrikan matkaa ja sitten  syksyllä kävimme katsomassa Anttia:) Siitä ei nyt ole kuvia koska kone ei anna ottaa kamerasta niitä.



Kuvasin myös ensimmäisen tutoriaalin nukkejen vaatteisiin liittyen, se julkaistiin GoSupermodelissa , Dollface lehdessä, jonka yhtenä toimittajana toimin. Mutta koulun alkaessa  lopetin ne hommat, koska aika ei riittänyt millään lehdelle ja se näkyi minun työpanoksessanikin ja ehkä jopa laadussa. Joten oli parempi jättää ne  hommat.






Sitten tuli syksy ja aloitin viimeisen vuoden lähihoitaja koulutuksessa.
Aloitin autokoulun ja sain lahjaksi ennakkoon auton. Vasemman puoleinen on veljen ja oikean puoleinen on minun. Lokakuussa täytinkin 18-vuotta  mutta ajokortti tuli sitten vasta Marraskuussa. Siinä olikin minun vuoteni 2013  pähkinän kuoressa tärkeine eventteineen :) Mitenkäs teillä, millainen oli sinun vuotesi?

Dollover














2 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta sinulle! Kulunut vuotesi näyttää kuluneen ihanasti. :3 Miulle merkityksellisintä vuodessa 2013 oli varmaankin uuden pikku nuken saaminen ja uusiin, ihaniin ihmisiin tutustuminen :"3

    VastaaPoista
  2. Niin se vuosi ja meni ja nyt jälkeenpäin voin sanoa että ehkä paras vuoteni tähän asti :) Uusiin ihmisiin tutustuminen on aina ihanaa!

    ps. bongasin siun blogin vasta _nyt_ vaikka muka olen aikaisemmin tarkistanut löytyykö sinulta :D

    VastaaPoista