lauantai 25. helmikuuta 2012

Mei Melarnia Rose

Nukkeni elävät erimaailmassa kuin me.Heidän maailmassaan on kuitenkin myös samat paikat kuin meidän. Tässä maailmassa uskotaan kuitenkin satujen olentoihin  mutta vain harva pystyy näkemään heidät.Kuitenkin on olemassa myös muita rinnakkaisia maailmoja missä nukkeni seikkailevat myös ja nissä maailmoissa satujen keijut, yksisarviset, demonit ja merenneidot  ovat arkipäivää.


Malli: Luts kid Delf Lemon
Koko: MSD
Sukupuoli:Tyttö


Nimi: Mei Melarnia  Rose
Ikä: 14-16v
syntymäpäivä: 14.2


Oteitta Neidin päiväkirjasta sivulta 2.




”Rakas päiväkirja aloitin kirjoittamisen eilen ja tuntui jotenkin tökeröltä etten kirjoittanut itsestäni mitään  päätin nyt korjata asian ja kertoa itsestäni, jos joku joskus tulevaisuudessa kenties lapsenlapsenlapseni lukee  tätä.”


Nimeni on Mei melarnia Rose. Tähän astinen historiani on aika surullista luettavaa mutta päätin kuitenkin kirjoittaa siitä. Olen kotoisin Japanista, asuin siellä yhdessä perheeni kanssa. Perheeseeni kuului Äiti,Isä ja sisareni Mimiela alias Mimi..hän ei pitänyt nimestään. Lapsuudessani vietin paljon aikaa sisareni  ja palvelusväen kanssa koska vanhempani  olivat  arvojensa takia kiireisiä ja työ vei myös suuren osan heidän ajastaan. Mutta kolme vuotta sitten tapahtui se pahin asia mitä  lapsi voi kokea, menetin vanhempani. Olimme matkalla Lentokentälle kun jokin törmäsi autoomme ja vanhempani  kuolivat siinä. Sisartani Mimiä ei koskaan löydetty onnettomuuspaikalta hän  katosi kuin tuhkatuuleen. Minä itse vaivuin törmäyksessä koomaan. Kaksi vuotta myöhemmin heräsin koomasta. Muistan vieläkin sen  oudon tunteen joka valtasi minut kun lääkärit kertoivat tapahtuneesta ja mitä perheelleni oli tapahtunut, ensin en voinut uskoa sitä todeksi mutta sitten  syvällä sisimmässäni jokin, jokin joka kertoi että Mimi on elossa jossain. Päätin siis lähteä etsimään häntä ja niin päädyin tänne Suomeen. Siinäpä kaikki tällä erää.


Mei




Dollover

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti