perjantai 10. helmikuuta 2012

Dolloverin aika sanoa hei!

Hei vain kaikille minunkin puolesta :) Nyt on sitten netti vallattu ja seuraaksi projektiksi maailman valloitus … vitsi vitsi.

Näin alkuun voisin kertoa blogistamme sen verta että tämä ei ole pelkkä BJD-blogi. Blogiin ilmestyy muitakin kuin nukkeja koskevia postauksia silloin tällöin. Ja kuten Miwa tuossa aikasemmin kertoikin tämä on tosiaan yhteinen blogimme :)

Noniin tylsät asiat käyty läpi

Mistä Dollover on tehty?
Otetaanpa selvää..

1.Kuka olet ja mistä päin suomea?

Olen Dollover, tyttönen pohjois-suomesta.

2.Selvä kuinka vanha olet ja mitkä ovat tuntomerkkisi?

16-vuotta tällä hetkellä, olen syntynyt lokakuussa joten en ole täyttänyt vielä 17; )
Tuntomerkeiksini sanoisin ruskeat hiukset punaisilla latvoilla ja otsatukka puoliksi punainen. Minullla on vihreät silmät ja poskessani pyöreän muotoinen syntymämerkki.

3.Mielenkiinnon kohteet ja harrastukset?

Harrastan kuvataidekoulua, pelaamista, BJD-nukkeja ja valokuvattua tulee aika paljon niidne tiimoilta. Pelaan myös world of warcraftia ja olen pelannut noin 4-vuotta. Nukkuminen on myös yksi suurisuosikkini ja luettelenkin sne harrastukseksi :)


Kiinnostuksen kohteita minulla on niin paljon että luettelen vain muutaman:
Disney-laulut ja leffat <3 Ne ovat aina lähellä enkä aio ikinä kasvaa niistä irti. 
Rakastan japania ja haluaisin asua sillä, lisäksi kuuntelen hyvin paljon j-pop /rock musiikkia ja yksi suosikki laulajistani on May'n. Lisäksi rakastan animea...ja suosikki sajoihini lukeutuu macross frontier, vampire knight, ja rozen maiden. Luen oikeastaan aika vähän mangaa loppujen lopuksi, en tiedä mistä tämä taas sitten johtuu.

4.Kerro vielä lyhyesti itsestäsi jotain?

Rakastan kaikkea söpöä, vanhaa ja pastellin sävyjä. Leipominen on yksi suursuosikki tekemiseni kunhan vain leipomukset onnistuvat : D Lempiväreihini lukeutuvat vaaleanpunainen + muut pastellisävyt!

Noniin nyt olisi ensimmäinen postaukseni sitten pulkassa... seuraavalla kerralla esittelen keitä nukke-perheeseeni kuuluu. Ja toivottavasti saitte jotakin minusta irti, olen huono kertomaan itsestäni yleensäkään mitään :)

Kiitos jos jaksoit lukea loppuun !

Dollover


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti