lauantai 17. maaliskuuta 2012

Saotome Taichi

Anteeksi että tämä uusin postaus tulee näin myöhään, on ollut kiireistä aikaa nyt viimeiset kolmeviikkoa , työssä-oppimispaikkani imee mehut tehokkaasti  joten ei vain ole ollut puhtia : (

Tähän alkuun haluaisin kiittää  tuhannesti että blogiamme tosiaan lukee jo 7 ihmistä  :) Kiitos teille!<3
Mutta nyt itse nukke  esittelyyn..



                                                                         Saotome Taichi

Malli:Dream Of Doll :Dream Of Child Tender Too
Koko:MSD
Sukupuoli: Poika

Nimi:Taichi Saotome
Syntynyt:6.6
Ikä:15-17

Luonne:
Taichi on luonteeltaan hyvin suojelevainen etenkin lähimmäisiään kohtaan ja vielä erityisemmin tiettyä tyttöä kohtaan. Aina valmiina uhrautumaan ja ottamaan vastaan kaiken ”pahan” toisen puolesta.

Pitää: Syksystä, musiikista (kitaran soitto), laulujen teosta, vissyvedestä, Mei'n leivoksista.

Ei pidä: Isästään → Taustatarinassa lisää asiasta
Ihmisistä jotka kiusaavat heikompiaan, väkivaltaisuudesta, siitä kun ei auteta heikompia.

Taustatarina:
Taichin äiti oli japanilainen taidemaalari joka rakasti kitaran soittoa. Hän opetti Taichin myös rakastamaan kitaran soittoa ja laulamista. Kuitenkin Taichin äiti kuoli pojan ollessa 6-vuotias.
Taichin isä on englantilainen ja vaimon kuoltua hänelle tuli masennus ja hän ei hyväksynyt poikaansa eikä etenkään kitaran soittoa, sillä se toi mieleen vaimon joka myös soitti.Taichi asui 3 vuotta masentuneen isänsä kanssa ja purki tunteitaan poikaansa tavalla jota kenenkään ei tarvitsisi kestää. Kun Taichi täytti 10 hänet huostaan otettiin ja sijoitettiin suomessa asuville serkuille. Nykyisin Taichi majailee Mei'n luona.

Tämä oli toistaiseksi minun osaltani viimeinen esittely. Kotona asustaa vielä 2 muutakin mutta heidän hahmonsa kasvoivat ulos kuoristaan ja  nyt odotan että jotain uutta syntyypi tilalle :) Esittelen heidät sitten aikanaan. Seuraavalla kerralla tosipaljon kuvia :33!


Dollover

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti