tiistai 1. lokakuuta 2013

Niin se aika vain juoksee

Morsot vaan kaikille!

Elämässä on sattunut ja tapahtunut kaikkea ja pohdinnan ja yleisön villitsemisen uhalla olen perustanut ihka oman blogin: http://kuunsirppichu.blogspot.fi/ 
Tervetuloa tutustumaan (vaikka keskeneräinen onkin!).

Todennäköisesti lopetan bloggaamisen tällä puolen ainakin toistaiseksi. Miksikö? Niin:

Epäilen että kaikki oikestaan sai lumipallovyörymisefektin siskoni ja muutaman kaverin kannustuksesta "Mitä jos sä perustaisit oman blogin jossa sä sit bloggaisit ihan mitä kaikkea sä haluisitkaan? Musta olis niin kiva lueskella kaikkia hölmöjä pikkupäivityksiä sun muita". Niin tosiaan.

Mutta mikä estää sitten minua bloggaamasta normaalisti täällä? Mietin että onko se sekavaa, kun blogilla on kaksi bloggaajaa? Mietin niitä kaikkia linkkejä joita olen viljellyt pitkin internettiä. Mitä kautta ihmiset ovat tänne tulleet? Jos he tuntevat Dolloverin, kokevatko he minut lähinnä häiriöksi kaikella random stuffillani? Jos taas tuntevat minut, miettivätkö he toisesta bloggaajasta niin että kuka tää oli? Tulevatko ihmiset tänne blogiin minkä perässä? Cosplayn, nukkeilun vai random häröilyn? Onko jokin ylimääräinen asia sitten sellainen, että se koetaan vain häiriöksi? Mietin siis tätä lähinnä myös Dollin kannalta, ärsyttääkö hänen seuraajiaan turhat cossi pärinäni ja toivovat mielummin että tämä blogi keskittyisi enemmän nukkeihin? Vaikea sanoa. 

Ajattelin että pistän pystyyn "sekatavara" blogini ja Doll saa ehkä enemmän rauhassa bloggailla kun en olen päivittämässä omituisia itkupäivityksiä hajonneista ompelukoneista ja likaisista poneista. 

En yksinkertaisesti oikein tiedä mitä sanoa tässä kohden, muuta kuin kiitos teille jotka olette seuranneet blogia ja katsellaan sitten ehkä mahdollisesti toisen blogin puolella. Hyvää syksyä kaikille!

Miwa~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti