tiistai 23. heinäkuuta 2013

Yökyöpeli vaatekaapin kimpussa




Miwan innoittamana aka "miksen mä saa ikinä mitään tuollaista aikaseksi vaikka tarkotus on ollut"-kitinän jälkeen, sain inspiraation  kipata nukkejen vaatteet pöydälle ja ottaa niistä  jonkin sortin kuvat  pöytälampun valossa  koska yöllä ei muutakaan valoa ole tarjolla : D  Tässä vaiheessa on hyvä ilmoittaa että kuvista puuttuu nukkejen päällä olevat vaatteet.

                     
 Aloitetaampa siis  mekoilla.
Omistan omijen laskujen mukaan 9 mekkoa joista osa on itse tehtyjä ja loput on internetin ihmemaailmasta kuten esimerkiksi Lutsilta, josta valehtelematta on 70%  nukkejen vaatteista peräisin.





















Hameet taitavat olla lempparia  asiani nukkejen vaatekaapeissa , sillä  niitä on niin helppo yhdistää ja yhdistelmiä on  monia. Tosin joskus tuntuu että kaikki yhdistelmät on jo testattu. 


Peruspaidoista ja topeista tuntuu aina olevän pulaa jokaisella, niin myös minulla. Omistan  kyllä kivoja erikoishärpäke juttui kuten  esimerkiksi nuo oikean alareunan korsetit, mutta neon ihan hirveän   hankala yhdistää mihinkään jos haluaa casualimpaa asukokonaisuutta kasata.







Kasat  lisääntyy taustalla~
 Housuja omistan ihan naurettavan  vähän, johtuskohan  siitä että minun  neidit on enempi tätä hamekansaa.. tai sitten siihen vaikuttaa se että vastustan itse housuja naisilla.. 



Sukkia ja sukkahousuja on tässä harrastuksen aikana tullut   muutamat ja siltikään niitä ei ole omasta mielestä tarpeeksi.. sukat nyt on vaan niin söpöjä..purr



Ja sitten miniväen vaatteet... huomaako kenties että on vähän jääty isompien jalkoihin?



Takit, viitat ja sen sellaiset


Ja  sitten irto sälä  jolla  viimeistellään asut, tässä ei todellakaan ole kaikki rusetit kun eivät pöydälle mahtuneet : D


Ja siinä olikin sitten  kaikki vaatteet.. but still nothing to wear..


Ja  sitten puuttuvat vaatteet... derp derp meow..


Mei'st' vielä yksi tarkempi räpsy kun tyttö testaili tulevan nuken tyyliä itsellään... spoilaan vielä että niin tekee Ai'kin kuvassa.



Ainiin!
Kenkienkin saralla on jonkin sortin mullistusta käynyt, hempeää vaaleanpunaista on tullut tasapainoittamaan mustat kengät.


Ja siinä sitten olikin tämä ratsia.. pahoittelen hieman kuvien laadusta.. pitäisi kuvata  silloin kun on valoa ja panosta enemmän ensikerralla..mikäli koskaan enään tulen rapsaamaan tästä samasta aiheesta : D

Dollover

Ps. kuvat pomppii ihan miten sattuu  mutta koitetaan elää sen kanssa koska blogger ei anna minun korjata sitä  >___<




























2 kommenttia:

  1. Sopiiko, että nyysin nuo kaikki vaatteet? n___n No ei vaineskaan, tosi suloisia kyllä ovat ;3 Varsinkin nuo korsetit<3

    VastaaPoista
  2. Kiitos :3 Kaikkea sitä on tullut haalittua ja tehtyä tässä..still i want moooore >D
    Doll

    VastaaPoista