maanantai 8. huhtikuuta 2013

Sherica the Paladin. Sherica the Doll


Tässä vähän aikaa sitten puoltoista kuukautta  aloitin taas pelamaan  WoWia, jotenkin onnistuin jälleen olemaan vuoden pelaamatta mutta sitten alkoi vanha suola janottamaan. No kun  ostin peliajan ja aloin kirjautumaan   käyttätililleni.. huomasin pian että  salasana oli väärä. Otin välittömästi yhteyden Blizzardiin veljen accountilla, vastaukseksi kuitenkin sain että "voi voi ei voida tehdä mitään, sulla ei oo tarpeeks matskuu et voit todistaa et olet tän tilin  omistaja"- Kiitos  vain tästä sinne meni  hirveällä työllä farmatut mountit ja muut... Jouduin siis ostamaan uuden accountin, se sitten hommittiin veljen kautta recruit a friend toiminnolla  (Veli halusi sen hinttipantterin itselleen) ja mikäs siinä kyllä siit ihan kivoja etuja tuli myös minulle.  Ensimmäiseksi charruksi  uudelle accountille lähdin vetämään sitten Blood elf huntteria , sillä rakastan sitä classia ja  se race on ehdottomasti pelin parhain hyvän näköisin race, nyt Miwa sitten kun luet tätä mahdollisesti niin voidaan vääntää tästä viel kättä  jälleen kerran.

Sen jälkeen kun huntteri dingasi 80 loppui into vetää koko hahamoa, mahtaa johtua siitä että cata-lisäri osuus alkaa siitä sitten ja minua ei voi vähempää kiinnostaa koko cata alue jossa levuttaa joten ei ihme että innostuskin katoaa.

Tuli jotenkin hirveä tarve alkaa vetämään toista huntteria, tällä kertaa enempi pvp pohjasta vaikka  toisellakin olin vetänyt ihan kiitettävästi. Kyllästyin kuitenkin jossakin välissä siihen Holy paladinien mahdottomaan tappamiseen joten päätin itsekkin tehdä palkin. Shericaa sitten lähdin vetämään ja nyt on pakko sanoa että saattoi suosikki classi vaihtua koska paladin on aivan ihana vetää, etenkin itse tykkään retrinä juoksemisesta. Pvpllä Shericaa onkin lähinnä levutettu . Hommin myös nuo pvp Shoulderit tällä hahmolla. Tuskalta se tuntui  vaikka  honor cap olikin siinä 40-50 paikeilla per erä ja levun noustessa viel  enemmän.. Nyt vain toivon että Blizzard nerffaisi druidit, lähes mahdottomia tappaa  niiden rejunevation skillin takia olivat ne sitten furryja tai  ei. Kikkailla saa jos haluaa semmosen hengiltä.





Sherica  itse asiassa antoi myös nimensä tälle  uusimmalle tyttöselleni.


Huomaan muuten että  minulla on ilmeisesti jonkin sortin jalka-fetissi, koska suurin osa kuvista on jaloista otettuja kuvia :'D No kuka nyt ei tykkäisi pitkistä sääristä?


Olen täysin  rakastunut Shericaan joka on alkanut ottamaan enempi hahmoa itselleen. Kerronpa siis lyhyesti hänestä  vielä ennen kokonaista esittely jaksoa.


Sherica  on kotoisin Rankasta. Ranskassa taiteen ja patonkien keskellä  kasvanut neitonen  on päätynyt toimimaan  Lolita-mallina pituutensa vuoksi. Sherica siis tienaa elantonsa tällä tavoin.


Sherica itse pitää eniten  mustavalkoisesta tyylistä, mutta ei  valita vaikka saisi maailman pinkeimmät hepeneet päällensä.


Sherica rakastaa kenkiä  ja raitasukkia vaikka ne korostavat neidin pituutta entisestään.


Sherican sukunimi on Mior.


Sherica rakastaa olla kuvattana ja usein kameran edessä hänen "viaton"-persoona pääsee valloilleen vaikka  neiti on muuten hyvin pippurinen tapaus.


Ja jalkakuvialla on hyvä lopettaa tämän kertainen postaus :)
Dollover












6 kommenttia:

  1. Sherica on kyllä söpö, ihana luonne :3 Mieki aattelin muuten antaa (ehkä joskus miljoonan vuoden päästä) tulevalle taeyangilleni nimen erään pelihahmon mukaan :3 P.S. Nuo vaatteet on niin ihanat! Mistä sie oikeen revit noita?! :D

    VastaaPoista
  2. Tyttöjen vaatteet on vähän sieltä jä täältä mutta suurin osa lutsilta :) Aluksi Shericasta oli tarkotus tulla Amana neiti (josta voi lukea esimakua rivien välistä lorenan esittelyssä), mutta tuolla kiltillä naamalla ei sellaiseen pysty : D Saako kysyä mitä Kawaii sinä pelaat?
    Dollover

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, Lutsilta :D Siellä on kyllä sulosia vaatteita ^w^ Ja mie pelailen yleensä Minecraftia (hohhoo massapeli :D), mutta tykkään myös kaikenlaisista tappelu/kauhupeleistä :D Resident Evil on miun mielestä yks parhaimmista kauhupelisarjoista, ja RE 4:sen Leonin (tai onhan tuo herra kyllä muissakin RE:issä mut nelosessa pääosassa) mukaan aikosin nimetä sen taen :3

      Poista
    2. Mieki oon tota "aikusten hiekkalaatikkoa naputtanut mutta en ikinä oo ollut siinä hyvä joten seon jäänyt vähän vähemälle : D Kauhupelejä on kiva kattoo jos ei oo yksin mut pelaamaan en pystys ikinä.
      Doll

      Poista
  3. Ihana uusi nukke <3 Tyttö on todella suloinen otus. Tykkäsin myös kovasti taas Mein kuvista noissa aikaisemmissa postauksissa :)
    -Feliara-

    VastaaPoista
  4. Kiitos Fellu :)
    Mei on tosiian siel ollut mymmelinä aikaisemmin : D
    Doll

    VastaaPoista