maanantai 11. helmikuuta 2013

Olet niin nättinä



Sainpa tuossa eilen illalla  hyvän idean napsasta  kaverille  muutaman kuvan Mei'stä kun tyttö oli niin nättinä että oikein  kerjäsi kuvaamista. Jännä vain että  viime aikana  nämä hyvät kuvaamis ideat ovat tulleet silloin  kun ei ole valoa!


Karkkivärit on aina ollut se mun juttu, ei liene ihme siis että hukutan nukkeni niihin. Mutta kuka nyt ei  tykkäisi karkkiväreistä : D?


Löysin  pitkästä aikaa myös tuon kuvassa näkyvän hopeaa olevan medaljongin, aikoinaan löysin tuon kyseisen korun parilla eurolla helsikiläisestä korukaupasta. Tuon korun ja hinnan kun näin sisäinen Sulo Vilen heräsi ja "ostin ku halvalla sain"-sanonta pääs käytäntöön.




Sisäinen hajuvesikauppiaani heräsi kun huomasin näiden calvin klein ja bvlgari - hajuvesien  koko on melkeen täydellinen nukeille,  kenties sd-naisen unelma pulloja kun heidän käsiinsä skaalais aika hyvin.

Tällä viikolla mahdollisesti tulossa nukkevaihdon vaihdokas neitonen joten kuvia ja selitystä siitä sitten tarkemmin :)

Dollover


2 kommenttia:

  1. Ihana *Q* Ootko tehny Mein asun ite? ouo

    VastaaPoista
  2. En ole :) Mutta tuolla samalla kaavalla olen kyllä vaatteita tehnyt ja pitäisi tehdä lisää. Hame ja korsetti on foorumilta peräisin, ja jos oikein muistan niin caracal on tehnyt tämän korsetin ja hame on tuntemattomasta lähteestä. Kiitos <3
    Doll

    VastaaPoista