tiistai 29. tammikuuta 2013

Kimonotyttö ja enkelin siipi


Hartsilapsien puolella jaoin nämä kuvat ja ne saivät yllättävän hyvää kommenttia, se piristää aina että omasta nukesta tykätään ja että  itse on saanut sen muittenkin silmää miellyttäviksi. Huomiostahan kaikki tykkää  ja haluaa  mutta en tarkoita tällä sitä että nuket pitäisi muokata  toisten mieltymysten mukaiseksi että sitä huomiota saisi. Minulle ainakin itselle riittää se että olen itse tyytyväinen nukkeihini  mutta  en kyllä laita pahakseni jos minulle tullaan sanomaan että nukkeni on ihana, itsetuntohan se vain siinä nousee sekä seon toiselta kaunis ele.
ps. kuvat saa napsauteltua isommiksi.


Nyt kun huomista  ryhdyin puhumaan, rupesin miettimään omaa huomion antoani muille harrastajille ja yleensäkin. Minähän kuulun näihin "Hiljaiset-Stalkkerit-Ryhmiin"-jotka kuola valuen  ihailevat toisten nukkeja sen enempää kommentoimatta, ellei kys.ihminen satu olemaan tuttu jolle uskaltaa sanoa  "hei ihana toi sun nukke tykkään sen stailauksesta  ja yleisilmeestä muutenkin"-tapaista. Mielestäni on seon jännä kuinka muka en uskalla sanoa ihan randomeille  tai mahdollisesti tosi tunnetuille harrastajille juuri mitän koska  pelkään  jollain tavalla sitä että a) Sivuuttaako  kyseinen ihminen minut täysin b) pitää ihan tollona jos satun kysymään jotain c) on luonteeltaan hyvin kritiikki herkkä (en tarkoita tässä kohtaa sitä että menisin ja haukkuisin jonkun harrastajan pystyyn koska se ei ensinnäkään ole  hyviin tapoihin kuuluvaa). 





Tietenkin kiinnitän huomiotani enemmän tuttujen  ihmisten töihin, koska uskallan olla oma itseni, antaa persoonaa esille kommentissa. Myös omat intrestit  vaikuttavat   kommentoinko mihinkään mitään, mielestäni on turhaa kommentoida vain " ompa hienoja kuvia"- vaikka ei tarkoittaisi tätä. Yleensäkin jotenkin tuntuu että ns. asiaa sisältävien viestejen  kirjoitus  on hakalaa ja ehkä jopa työlästä kun joutuu ajattelemaan mitä sanoo ettei puhu ristiin, kuten minä nyt saatan mahdollisesti tehdä. 


Mietinkin tässä että ehkä jauhan  turhaan nyt tästä asiasta mutta koska ainakin itsellä jokainen kommentti
mitä olen saanut on tuonut hymyn huulille ja piristystä päivään joten  nyt voisin suorittaa tällaisen  pienen lupauksen parantaa omaa  kommentointiani   ihan vain sen takia että myös  muille tulisi siitä hyvä mieli kuten minulle. Niin tämä  ei koske pelkästään internetziä, ei ei jos näen irl menen ja sanon myös hänen nukestaan jotain hyvä,  sillä kaikissa on jollain asteikolla sitä. Tosin luulen vähän että näillä leveysasteilla millä minäkin elän niin ainoat nuket jotka nään on omani ja kavereiden !eläköön lappi!en toki ole sosiaalisesti eristyksissä!


Nyt kun viesti-itku-purkaus   on  suoritettu voidaan siirtyä ohjelmistossa etiäpäin.
Ostin  ehkä yli vuosi sitten kuvassa näkyvät  soomin sueven/tuffin   siivet, kotia kun ne sain huomasin että ne eivät todellakaan mene ilman modaamista   yhdellekkään nukeistani. Viime viikonloppuna kuitenkin sain kummallisesti aikaiseksi  modata ne ja nyt ne ovat oikein kauniisti Mei'n päällä. Toki ne ovat raskaat  mutta en  välitä moisesta : D. Pientä mahdollista spoilausta kentien ilmassa hahmosta vaikka taustatarinassa ei niin luekkaan. Palataan asiaan sitten kun saan aikaiseksi alotta kuvatarinoiden teon eihän sitä olla ku kohta kaksi vuotta luvattu alkaa tarinoimaan :'D





Dollover






7 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia *Q* Jumaloin sun nukkeja, haluisin itekkin BJD:n mutta taidan nyt aluks tyytyä pullippeihin :) Ootko muuten tehny ite tuon meikin tuolle sun sinitukkaiselle neidille? :)

    VastaaPoista
  2. itse en saa lähes koskaan hartsilapsissa kommentteja kuviini,eikä yksikään niistä muutamista ole koskenut nukkeni ulkonäköä :( taitaa nuo fantasiavärit tehdä vaikutuksen.itse kommentoin monesti tuottaakseni hyvää mieltä,tuo lause sai minut iloiseksi tässä postauksessa!! mahtavaa,tuntuu kuin foorumi olis kovin sisäsiittoinen :(

    VastaaPoista
  3. Kawaii Muffin:
    Kiitos, Pullipit ovat kanssa aivan ihania ja toisaalta minua vähän surettaa että omani ovat niin vähällä huomiolla :( Pitäisi skarpata tämän suhteen! Meikkejä en tee itse koska taidot ei riitä sellaiseen mihin olisin itse tyytyväinen, mutta foorumilla Adamantine niminen henkilö vastaa tuosta face-upista :)

    Fandango:
    Täytyy myöntää että joskus tuntuu samalta mutta olen ottanut sen asenteen tähän että who cares jos mie oon ilonen! : D Tietty fantasia tyyli vetää ihmisä puoleensa jotka itsekkin pitävät siitä , mutta itse en näe sitä pääsyynä siihen. Hyvä että höpinöissäni oli jotain mitä tullaan iloiseksi!

    VastaaPoista
  4. Kauniita tyttöjä, etenkin sinitukkainen nukke~ ^__^

    Itse yritän kommentoida aina jotakin, jos olen tykännyt kuvista erityisesti. Jos taas kuvat ovat ihan OK, niin en välttämättä kommentoi, tai jos nuken omistaja on jo saanut monta kommenttia.
    Minua vähän ihmetyttää useiden ihmisten asenne hartsilapsissa ettei uskalleta kommentoida vieraiden nukkeja, netissähän on käsittääkseni ideana, ettei tarvitse ujostella~? :3 Tosin joskus on tuntunut pahalta, jos olen kommentoinut jonkun kuvia, ja tämä ignooraa ja kiittää vaikka vain omien ystäviensä antamia kommentteja. Sen jälkeen en yleensä ole enää kommentoinut sen henkilön kuvia vaikka olisin niistä pitänytkin, koska ajattelin ettei hän "kaipaa" kommenttejani. :c Sinänsä ei kommenteista välttämättä tarvitse kiittää, mutta jos kiittää yhtä kommentoijaa, pitäisi toisaalta liittää siihen sitten "kiitos muillekin" tms. (heh, kylläpäs innostuin paasaamaan. ;-D )

    Suomalaiset hartsiharrastajat tuntuvat kovin kitsailta kommenteissaan, ehkä siinä voi olla hieman sitäkin että ei ehkä "uskalleta" tykätä jonkun tuntemattoman nukeista, jos vaikka sitten muut tutummat harrastajat eivät niistä tykkääkään ja se olisi sitten jotenkin "noloa"? En tiedä, mutta tällaisen kuvan olen itse saanut. ^^;;

    VastaaPoista
  5. Noniin ja uusi yritys !

    Huomasin kun olin pitkän pätkän kirjoittanut ja olin painanut julkaise nappia niin enpä ollut kirjautuneena joten se mietintä meni hukkaan :)

    Kiitos sinulle Spica ^^
    Minun mielestä jos joku on kommentoinut sinulle jotain niin on aina kohteliasta kiittää( hyvät tavat kunniaan):3

    Minua itseä hekilökohtasesti harmittaa se että sivuutetaan toisten kommentit, siitä tulee vähän semmoinen "tarpeeton" olo itselle, tämä sama pätee myös ihan oikeassa elämässäkin.. tuntuu turhalta jos puhut jollekulle ja hän ei kuuntele sinua.

    Minä en ole ainakaan itse ihan varma siitä muuttuuko persoonani netissä, luulen vähän että joo se menee ujompaan suuntaan mutta en kuitenkaan näe itseäni niiin ujoksi.. irl en ole ujoa nähnykkään ja se joka minut on tavannut osaa kyllä sanoa varmasti allekirjoittaa sen : D

    Sitä en ole tullut ajatelleeksi että uskallanko kommentoida jonkun harrastajan juttuihin jos joku ystäväni ei pidä hänen jutuistaan, koska en näe siihen syytä miksi en saisi kommentoida hänelle jos minä tykkään? Ihmisten pitäs tässä suhteessa hyväksyä se että kaikki ei tykkää kaikesta, emmekä ole samasta muotista:3 Itse olen ainakin onnellinen harrastaja kun minulle ei tulla sanomaan kenen juttuista saan tykätä.

    Kiitos mielenkiintoisesta kommentista vielä : D Näitä on kiva lukea ja myös samalla keskustella!

    VastaaPoista
  6. Ihana nähdä taas Meistä! Se on edelleen meikäläisen ehdoton suosikki tyttösistäsi <3 Myös tämä sinitukkainen (jonka nimeä en vieläkään muista, paha minä!) on niin suloinen, stalkkailen sitä aina tasaisin väliajoin :D

    Pakko muuten itsekin sen verran tuohon kommenttiasiaan sotkeutua, että omasta mielestä myös aika harvoin kommentoin, vaikka kommentoitavaa olisikin... Tai tekisi mieli kommentoida. Jotenkin tulee välillä myös sellainen ajatus, että jos joku ihana nukke on saanut jo kovin paljon kommentteja, niin en enää itse viitsi siihen sitten alkaa säveltämään jotain tönkköä "draah, ihana nukke *drool* piupau". Eli jos ei keksi mitään fiksua sanottavaa upeista kuvista, niin olen vain hiljaa :D

    Välillä myös tuntuu, että jos ei omista niitä kalliita ja hienoja nukkeja tai vaatteita, niin ei myöskään saa niitä kommentteja. Harrastuksen alussa jotenkin koko kommenttihomma ahdisti, mutta sitten vain päätin, että jos joku tykkää nukeistani ja kommentoi niin tosi ihanaa, mutta vaikkei tulisi yhtään kommenttia, niin tärkeintä kuitenkin on, että itse tykkää omista nukeistaan ja kuvistaan...

    Harvemmin kuitenkaan kenelläkään oikeasti on "rumia" tai vastenmielisiä nukkeja tai kuvia. Ei vaan jotenkin tule kommentoitua vaikka pitäisikin. Ja samoin itse ajattelee, että nukeissa tai kuvissa on jotain vikaa jos ei kukaan kommentoi, vaikkei se kuitenkaan ihan niinkään mene. Ja tietysti monet sellaiset, joilla on paljon kavereita esim. Hartseissa saa niitä kommentteja ystäviltä. Jos on vähän "tuntemattomampi" niin niitä ei välttämättä tule samalla tavalla.
    Noh tässä nyt jotain yöllisiä mietteitä kun tänne taas eksyin nuksujanne stalkkaamaan :D
    -Feliara

    VastaaPoista
  7. Fellulle Meiltä terkkusia :3

    Minä en ole törmännyt vielä rumaan nukkeen kertaakaan nukkeiluni aikan:) Tää mun vastuas kommentti jää nyt vähän tyngäksi koska orastava migreenikohtaus. Mutta eksy toki toistekkin tänne vain :)
    Doll

    VastaaPoista