torstai 19. heinäkuuta 2012

Yhteensopivuuksia


”Ei tää sovi, ei tää tää eikä tää... eiku hetkinen ”
Jokaiselle varman jossakin muotoa tuttu tilanne..joskus sitä vaan huomaa että lempi vaate ei enään puekkaan nukkea tai sinua..turhautuminen on edessä kun ei raaskisi myydäkkään pois kun sitä ”voi tarvia vielä”... sama pätee nukeissa. Kuten kai huomaatte en ole vielä postannut Lorenan esittelyä sen voi nyt virallisesti laskea sen piikkiin että koin eräänlaista masennusta hahmoa kohtaan, tuntuu vaan siltä että ei tuo kyseinen moldi sovi tuohon tarinaan mitä olen kehittänyt. Menin sitten foorumin kaupankäynti-osiota selailemaan ja pam ! Sinne oli ilmestynyt yksi omista nukkehaaveista :) Aikani sitä sitten makustelin ja kyselin mielipiteitä ihmisiltä.. lopulta sitten tulin siihen päätökseen että kyllä .. nyt saa lorena uuden kuoren..Koko moldin vaihdoksesta ei kuitenkaan ole kyse vaan pelkkä pää lähti vaihtoon mutta ai sitä riemua kun iskin uuden pään tuohon kroppaan ja kas kummaa Lorena on nyt täydellinen!: D Nyt on tyttö enää meikkiä vailla..ja ehkä uusien silmien ja peruukin vaihto on kanssa edessa kun Miel pölli Lorenan enkä ole ihan varma vielä tästä tummasta....Pääkystä vielä sen verran että Soomin Sueve on tämä yksilö ja se saapui keskiviikkona  eilen... Kiitos vielä ihanalle myyjälle <3 :)



Mutta entäs sitten Lorkun vanha pää?
Ensin en ollut ihan varma mitä tekisin sen kanssa.. pyörivät irtopäät kun ovat vallan masentavia.
Laittelen Mei'tä nätiksi päydällä ja irrotin pään kun huomasin että silmä sojotti viimeisen reissun jäljiltä (josta ei sitten ole kuvia : / ) Lorenan pää sattu olemaan siinä käden ulottovilla joten löin sitten sen kiinni tuohon Mei'n kroppaan ja voi jessus että olen itse tyytyväinen tuohon värimätsiin ja muutenkin kovin söpön näköinenhän tuo on tuossa kid delf kropassa : D Näitä kuvia ottaessa päätin että hommin tuolle pääkylle kid delf kropan koska tuo oli tajuttoman ihana combo<3..pienet asiat vaikuttaa paljon kuten Miwa tuossa aikaisemmin kertoi ...voisin sanoa samoin :)






Meikin vaihtoon lentää tämä pää sitten kun   saa oman kropan itselleen..Lorenakin lähtee meikkiin heti kun  kerkian ilmoittaa jollekulle kellä on aikaa :) 



ps. Tilannekuvat on  aina olleet kivoja joten  napsasin la-su välisenä yönä muutaman :)


Dollover

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti