sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Ulkosalla



Jälleen kerran ulkovia! Mitä ihmettä oikein tapahtuu?
Jostain syystä olen oppinut nyt viimeaikoina rakastamaan ulkokuvasta talvella, nyt kun löysin pihaltamme tuon ihanan kuusiaita spotin. Jokainen nukke on nyt vuorotellen juossut ulkona kuusiaidan vieressä.


En muista olenko puhunut että tänne tuli vähän aikaa sitten uusityttönen. Suoritin nukkevaihdon  ystävättäreni kanssa ja Miel lähti minulta hänelle.

Tytöllä ei ole vielä minun toimestani hahmoa,  mutta eiköhän siihen ajan kanssa kehity aivan oma suloisuutensa. 


Joku saattaa tunnistaa tyttösen mikäli hartsilapsien facebooks-sivua on selaillut. Mappela nimellä tyttö on siellä joksennellut.






Jälleen kerran Lorenaa ulkoisalla, mutta en pääse ylitse sen taidosta sopeutua pakkaseen vähissä  vaatteissa, lisäksi neitonen posettaa ulkona paljon paremmin kuin sisällä joten  kuvailen mielelläni häntä ulkona.


Viikonloppuna täälläpäin oli pilkkikilpailut,  pidimme lapsiparkkia  siellä  ja mielestäni aivan turhaan, tuloksena oli vain jäätyminen ja kiukkuilu. Kotia päästessäni  aloitin ompelemaan neitoselle  aivan omat vaatteensa ja lopputulos näyttäääkin sitten tältä.



Rakastuin oitis hameeseen joka on pitkä ja  silti paljastaa Lorenan jalat.



Napsaisin myös pari senttiä tukasta jotta tytön silmät näkyisivät.


Vihaan yli kaiken sitä  että nukeillä ei näy silmät vain sen takia että tukka on  liian pitkä, etenkin jos  on otsatukallinen malli vielä kyseessä. ymmärrän toki jos se  on tarkoituksella niin ja kuuluu hahmoon.


Nyt näkyvät myös neidin kulmat paremmin.


Lähikuvaa paidasta joka oli yllättävän onnistunut minun tekemäkseni, paidat kun eivät ole minun alaani sitten yhtään

Mitäs mieltä olette? onnistuneita vai ei?

Dollover








2 kommenttia:

  1. O.M.G. Ihana tuo siun uus tyttö ja tuo takki myös c: Niin sulonen :3 Ja Lorutin on myös aivan hurmaava n__n Ootko muuten ommellu tyttöjen asut ite? :3 (Hehhee pakkomielle kysellä näitä vaateasioita :D)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)
    Lorenan asusta olen kokonaan itse vastuussa mutta tämä uusin neitinen on firmojen vaatteilla vuorattu :)
    Doll

    VastaaPoista